Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla Denis
2.ID In-Game:21329
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50612
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):32,7 la momentul actual
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut, ma numesc Denis locuiesc in Timisoara si sunt clasa a 10 a, ma joc fivem foarte mult ,dar si alte jocuri.In viata de zi cu zi ma antrenez, fac box de ceva timp.Sunt o persoana disciplinata cu mult bun simt si foarte respectuos. Imi place sa glumesc daca este cazul, dar sunt si serios cand trebuie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este una foarte simpla , vreau ca orasul sa nu mai aiba parte de criminalitate si sa incerc sa aduc un + daca este cazul.Vreau sa-i ajut pe toti.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc de doi ani si jumatate aproximativ
9.Experiența în Roleplay: pai in total am undeva la 2500 ore jucate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da, sunt constient de aceste lucruri si o sa mi asum orice fapta facuta

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Susta
2.Prenumele (Personaj):Denis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):21329
4.Vechimea în Oraș (Personaj):Am intrat in oras acum 32 de luni , m am acomodat repede si vreau sa ma stabilesc aici pentru o perioada nedeterminata
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat 12 clase, bacul l am luat, iar dupa a urmat academia de politie unde am fost un elev constincios si un om serios
6.Joburi Anterioare (Personaj): pai am inceput de la pescar unde petreceam multe ore pentru a imi castiga painea, dupa am primit o oferta de nerefuzat ca ciupercar, dar job ul nu mi se potrivea asa bine, am lucrat ca electrician si am ajutat la iluminarea orasului.
7.Job Curent (Personaj): miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Va salut cu respect, șusta este numele meu, provin dintr o familie care nu au avut mereu tot ce le trebuie , tata era fermier, iar acest job este foarte riscant, deoarece nu mereu iese ceva profit, mama casnica avea grija de mine si fratele meu mai mic.Intr-o zi de duminica când mama si tata mergeau la piața pentru a vinde oua si alte legume iau prins într-o altercație un grup mare de huliganii, tata a murit pe loc, iar mama după 2 zile in spital ne- a părăsit si ea. Am rămas eu cu fratele meu si am tras din greu el este acum un om împlinit cu o familie, dar eu nu mi pot găsi liniștea de aceea vreau sa mă alătur vouă.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om potrivit acestei instituții, deoarece sunt foarte devotat muncesc din greu pentru tot ce am in viată, sunt disciplinat si îmi pasa de binele tuturor, Dumnezeu ne-a lăsat cu un scop in viată, iar eu simt ca acesta este scopul meu sa apar viată cetățenilor din HAOS.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toți suntem speciali, dar consider ca eu sunt putin diferit prin munca pe care o depun si devotamentul de care dau dovada, sunt un om calculat si imi place ca totul sa fie organizat, nu toti suntem asa, respect pe oricine ma respecta, si ofer ajutor oricărui neajutorat.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliția; - respectuos, adaptabil , agil(mintal cat si fizic),curajos, empatic

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20:00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Semnat, Chestor General
Williams Bujee

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus