New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Radoi alex
2.ID In-Game:277
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex Radoi ,sunt o persoana ambitioasa cu multa energie care vrea sa descopere multe doemni noi cum ar fi departamentul politiei romane,pe langa ca fivemul este viata mea eu mai practic fotbal si sportul ma ajuta sa ma dezvolt pshic.pe langga asta eu sunt o persoana asulcatoare care a asculta de gradele mai mari.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea este din cauza ca imi place foarte mult sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000+
9.Experiența în Roleplay:am o experienta mare in roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Radoi
2.Prenumele (Personaj):alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):277
4.Vechimea în Oraș (Personaj):40 luni
5.Scolarizare (Personaj):facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc alex motivul meu de a ma face politist este ca si tatl meu a facut parte din acest departament fiind coplesit de tot ce inseamna politie,acuma a venit radul meu sa arat ce pot ,pe langa asta sunt o persoana ascultatoare care este foarte serioasa cand trebuie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:tatal meu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:inteligent
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:inteligent,ascultator,amabil,harnic,perseverenta
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Radoi alex
2.ID In-Game:277
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Alex Radoi ,sunt o persoana ambitioasa cu multa energie care vrea sa descopere multe doemni noi cum ar fi departamentul politiei romane,pe langa ca fivemul este viata mea eu mai practic fotbal si sportul ma ajuta sa ma dezvolt pshic.pe langga asta eu sunt o persoana asulcatoare care a asculta de gradele mai mari.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea este din cauza ca imi place foarte mult sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000+
9.Experiența în Roleplay:am o experienta mare in roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Radoi
2.Prenumele (Personaj):alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):277
4.Vechimea în Oraș (Personaj):40 luni
5.Scolarizare (Personaj):facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc alex motivul meu de a ma face politist este ca si tatl meu a facut parte din acest departament fiind coplesit de tot ce inseamna politie,acuma a venit radul meu sa arat ce pot ,pe langa asta sunt o persoana ascultatoare care este foarte serioasa cand trebuie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:tatal meu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:inteligent
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:inteligent,ascultator,amabil,harnic,perseverenta