New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Micro04
2.ID In-Game:34927
3.Vârsta (Minim 15 ani):22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):Stau in Italia nu am buletin de Roamnia
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salut sun Micro, nu pre îmi place sa vorbesc despre mine.De ce nu îmi place??. Ca nu știu ce sa spun.Ce pot spune despre mine e ca uit repede numele cu cei care ma întâlnesc.Daca nu stau zilnic cu o persoana sau nu îl întâlnesc zilnic nu o sa îmi amintesc numele lui.In reste am 22 de ani si joc Fivem din 2018.Din aia 22 de ani decât 11 îs trăiți in romani si restu stat in Italia.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am fost si pe alte server in poliție si ași vrea sa încerc si aici.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):7 ani
9.Experiența în Roleplay: in ce sens
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Firicel
2.Prenumele (Personaj):Talent
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):560NPB
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31
5.Scolarizare (Personaj):Nici una
6.Joburi Anterioare (Personaj)
escar
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Firicel Telent este numele meu.Am 22 de ani si sunt 90% Italian ,5% Roaman si 5% Tigan.Tata a fost Carabiniere si mama Romanca.Carecter meu este foarete calm.In anumite situati mai ma supar si ridic tonu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru Poliție deoarece sunt o persoană disciplinată, responsabilă și corectă.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti candidați sunt fac diferenta un modu lor de a fii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?
isciplinat,Responsabil,Corect,Spirit de echipă si Stăpânire de sine și rezistență la stres
1.Numele sau Porecla:Micro04
2.ID In-Game:34927
3.Vârsta (Minim 15 ani):22
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):Stau in Italia nu am buletin de Roamnia
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salut sun Micro, nu pre îmi place sa vorbesc despre mine.De ce nu îmi place??. Ca nu știu ce sa spun.Ce pot spune despre mine e ca uit repede numele cu cei care ma întâlnesc.Daca nu stau zilnic cu o persoana sau nu îl întâlnesc zilnic nu o sa îmi amintesc numele lui.In reste am 22 de ani si joc Fivem din 2018.Din aia 22 de ani decât 11 îs trăiți in romani si restu stat in Italia.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am fost si pe alte server in poliție si ași vrea sa încerc si aici.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):7 ani
9.Experiența în Roleplay: in ce sens
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Firicel
2.Prenumele (Personaj):Talent
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):560NPB
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31
5.Scolarizare (Personaj):Nici una
6.Joburi Anterioare (Personaj)
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Firicel Telent este numele meu.Am 22 de ani si sunt 90% Italian ,5% Roaman si 5% Tigan.Tata a fost Carabiniere si mama Romanca.Carecter meu este foarete calm.In anumite situati mai ma supar si ridic tonu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru Poliție deoarece sunt o persoană disciplinată, responsabilă și corectă.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti candidați sunt fac diferenta un modu lor de a fii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?