- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Mario
2.ID In-Game:1521
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):74
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mario.Am 15 ani si sunt din botosani.Pasiunea mea este agricultura dar si gamingul.Cand o sa terming liceul o sa vreau sa ma indrept spre academia de politie de la bucuresti.Dar pana sa ajung sa terming liceul si sa intru la academia de politie vreau sa fiu un politist intr-un joc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc de mic sa devin politist in viata reala dar si pentru a ajuta departamentul de politie.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay:Am o experienta destul de buna in roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm ca interegerea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminari
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Versace
2.Prenumele (Personaj):Caporalul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1521
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 72 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Stinte sociale+facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):Medic smurd
7.Job Curent (Personaj):Nu lucrez
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut!Ma numesc Versace Caporalul si am 22 de ani.Nascut intr-un oras frumos si prin de perepetii precum Los Santos am avut parte de o familie modesta unde muncean fiecare pentru banul lui.De mic imi doresc sa fiu politist urmandul pe tatal meu.Eu am terminat facultatea de drept si vreau sa ma indrept spre o cariera de politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt descurcareț si pot invata foarte repede unele lucruri daca am un exemplu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma consider foarte diferit fata de alti candidati dar pot spune ca stiu poate sa cooperez foarte bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Intelegator,Ascultator,Descurcaret,Rapid in luate decizilor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Mario
2.ID In-Game:1521
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):74
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Mario.Am 15 ani si sunt din botosani.Pasiunea mea este agricultura dar si gamingul.Cand o sa terming liceul o sa vreau sa ma indrept spre academia de politie de la bucuresti.Dar pana sa ajung sa terming liceul si sa intru la academia de politie vreau sa fiu un politist intr-un joc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi doresc de mic sa devin politist in viata reala dar si pentru a ajuta departamentul de politie.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay:Am o experienta destul de buna in roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm ca interegerea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminari
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Versace
2.Prenumele (Personaj):Caporalul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1521
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 72 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Stinte sociale+facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):Medic smurd
7.Job Curent (Personaj):Nu lucrez
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut!Ma numesc Versace Caporalul si am 22 de ani.Nascut intr-un oras frumos si prin de perepetii precum Los Santos am avut parte de o familie modesta unde muncean fiecare pentru banul lui.De mic imi doresc sa fiu politist urmandul pe tatal meu.Eu am terminat facultatea de drept si vreau sa ma indrept spre o cariera de politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt descurcareț si pot invata foarte repede unele lucruri daca am un exemplu
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu ma consider foarte diferit fata de alti candidati dar pot spune ca stiu poate sa cooperez foarte bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Intelegator,Ascultator,Descurcaret,Rapid in luate decizilor