- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Sabin
2.ID In-Game:9816
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): nu am incredere
5.Orele Jucate pe Server: 1.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Sabin am 15 ani, sunt de la tara de la Turda, vreau sa aplic pentru politie pentru ca sunt pasionat, imi plac bicicletele, am prieteni care spun ca ma pot mula pe caz adica daca trebe sa fiu serios sunt serios, daca trebe sa fiu glumet sunt glumet, unii prieteni zic ca sunt amuzant , ma joc FIVEM de un an si am cat de cat experienta cu roleplay-ul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa prind hotii si sa apar orasul de rau
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an -1 an jumate
9.Experiența în Roleplay: 1 an - 1 an jumate
10.Conștientizare Reguli și Ordine: Sunt constient
Informații IC:
1.Numele : Marcaramelizat
2.Prenumele (Personaj):Vali
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9816
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase, Bacalaureat, Academia de politie si cei 7 ani de acasa
6.Joburi Anterioare (Personaj): Bodyguard,
7.Job Curent (Personaj):Cioban
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Vali Marcaramelizat , Am fost cioban si bodyguard la mall, cand aveam 7 ani o murit mama iar la 17 ani tata a fost ucis de mafioti pentru ca nu a vrut sa il vinda pe fratele meu, la am crescut intr-o casa mica cu o camera in care era si bucataria si langa baia,
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt Puternic si ambitios si vreau sa fac orasul sigur fara de pericol
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cine o sa cara barcile
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ambitios , curajos , am sa car barciile, puternic, vad bine
2.ID In-Game:9816
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): nu am incredere
5.Orele Jucate pe Server: 1.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Sabin am 15 ani, sunt de la tara de la Turda, vreau sa aplic pentru politie pentru ca sunt pasionat, imi plac bicicletele, am prieteni care spun ca ma pot mula pe caz adica daca trebe sa fiu serios sunt serios, daca trebe sa fiu glumet sunt glumet, unii prieteni zic ca sunt amuzant , ma joc FIVEM de un an si am cat de cat experienta cu roleplay-ul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa prind hotii si sa apar orasul de rau
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an -1 an jumate
9.Experiența în Roleplay: 1 an - 1 an jumate
10.Conștientizare Reguli și Ordine: Sunt constient
Informații IC:
1.Numele : Marcaramelizat
2.Prenumele (Personaj):Vali
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9816
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase, Bacalaureat, Academia de politie si cei 7 ani de acasa
6.Joburi Anterioare (Personaj): Bodyguard,
7.Job Curent (Personaj):Cioban
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma cheama Vali Marcaramelizat , Am fost cioban si bodyguard la mall, cand aveam 7 ani o murit mama iar la 17 ani tata a fost ucis de mafioti pentru ca nu a vrut sa il vinda pe fratele meu, la am crescut intr-o casa mica cu o camera in care era si bucataria si langa baia,
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt Puternic si ambitios si vreau sa fac orasul sigur fara de pericol
10.Diferențiere față de Alți Candidați:cine o sa cara barcile
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Ambitios , curajos , am sa car barciile, puternic, vad bine