Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Smuky
2.ID In-Game:8954
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server: 5.8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma cheama Smuky, am 15 ani, practic fotbal, tata este politist si doresc si eu sa fiu un politist, imi place sa ma joc jocuri video de la o varsta frageda, locuiesc in constanta, si am foarte multi prieteni care petrec cu ei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajung ca tata.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 300
9.Experiența în Roleplay: 8-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Horatiu
2.Prenumele (Personaj): Smuky
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8954
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 100
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + bacalaureat
6.Joburi Anterioare (Personaj):Fermier, Gunoier,
7.Job Curent (Personaj): Fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma cheama Horatiu Smuky, am 18 ani, traiesc in orasul Haos de cand m am nascut, sunt foarte harnic, doresc sa ma fac politist deoarece este visul meu de mic copil, doar ce am terminat scoala si am luat bacalaureantul acum 2 saptamani.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred ca sunt in stare sa fiu politist deoarece vreau sa protejez orasul haos de criminali si mafioti.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem la fel.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Bun la tras, foarte calm, bun la condus, ascultator, am respect fata de toti cetatenii.
L am refacut deoarece am gresit in primul

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto Luni - Sambata orele 16.00 - 20.00

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus