Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Serafin
Id-ul tau: 3670
Discord: santa06569
Varsta ( Minim 15 Ani ):14 ani și 6 luni
Ore pe server: (Minim 150): 230
Ore pe FiveM:3000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:

Doresc funcția de Membru Staff pe server deoarece îmi place să ajut comunitatea și vreau să contribui la menținerea unei atmosfere plăcute și corecte pentru toți jucătorii. Sunt activ, responsabil și am răbdare cu membrii noi sau cei care au întrebări. Consider că pot aduce un plus echipei prin implicare constantă și prin dorința de a menține serverul organizat și fără abateri de la reguli.

Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Cred că pot ajuta serverul prin activitate constantă, seriozitate și implicare. Pot oferi suport membrilor, să mă asigur că regulile sunt respectate și să contribui la menținerea unei atmosfere prietenoase. De asemenea, sunt deschis la feedback și gata să colaborez cu restul echipei pentru a îmbunătăți experiența comunității. Sunt calm, echilibrat și iau decizii raționale, ceea ce cred că e esențial într-un rol de staff.

Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): am o experiență destul de bună
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:da

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus