- Subiect Autor
Numele tau:George
Id-ul tau:1432
Discord:lorenzzo_014
Varsta ( Minim 15 Ani ):14 dar sunt foarte capabil pentru mine varsta nu conteaza deoarece trebuie data dovada de respect si de maturiate si eu consider sa primesc o sansa chair si ce a mai mica in teste si daca o sa dau dovada ca sunt un baiat bun respectuos si loial atunci o sa merit up
Ore pe server: (Minim 50)50
Ore pe FiveM:700
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
eoarece este un server foarte frumos si sincer va spun ca in ultimul timp au aparut foarte multi trollleri si deoresc sa ii prind si sa ii sanctionez doresc sa mai intru pentru a ajuta acceasta comunitate bine inteles chiar pe voi pentru a face un server foarte frumos
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu foarte multa acctivitate respect tickete,sa rezolv probleme pe care le au oameni si cam atat si chiar m,ai multe pe parcursul timpului
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri)
in pacate nu am dar am vazut la foarte multi staff si am invat foarte mult de la iei si am luat un explemplu destul de bun
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:
Id-ul tau:1432
Discord:lorenzzo_014
Varsta ( Minim 15 Ani ):14 dar sunt foarte capabil pentru mine varsta nu conteaza deoarece trebuie data dovada de respect si de maturiate si eu consider sa primesc o sansa chair si ce a mai mica in teste si daca o sa dau dovada ca sunt un baiat bun respectuos si loial atunci o sa merit up
Ore pe server: (Minim 50)50
Ore pe FiveM:700
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu foarte multa acctivitate respect tickete,sa rezolv probleme pe care le au oameni si cam atat si chiar m,ai multe pe parcursul timpului
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri)
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: