- Subiect Autor
Numele Pe Server: Aycs
Discord: aycs.
Link De La Profilul De Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199550471507/
Steam ID: 76561199550471507
Varsta ( Minim 14 ANi ): 21
Ore (Minim 20): 12 Ore si 40 de minute pe server, acestea sunt in crestere. Aplic la aceste ore deoarece vad activitate pe server doar de la urmatorii membrii staff: Deny, Hyper, Robica, Mihaitza, Pablo si Mugurel
De Ce Doresti Functia De Membru Staff?: Deoarece mă consider capabil din anumite puncte de vedere pentru a deține această funcție.
Ai Experienta Ca Admin Pe CS?: Da, am o experiență în spate că și membru staff, cât și ca deținător de server.
Cont PRIME?(DA/NU): Da
Steam Level: Dețin nivel 9 pe Steam.
Alte Informatii:
Cunoștințele mele in domeniul cs:
- Player din 2017.
- Știu să fac o verificare amănunțită asupra suspecților.
- Pot face diferențele între un jucător legit, un jucător care are o hartă/zi mai buna și un jucător care folosește cod.
- Aproximativ 5000 ore jucate pe CS:GO, respectiv CS2.
- Comunicarea cu playerii și păstrarea unui limbaj adecvat față de ei.
Dezavantaje personale:
- Prea strict in unele momente.
- La activ, dețin 2 conturi main banate VAC, unul din ele că a fost furat (Accesare link), al 2 le-a deoarece am folosit Software pe competitive.
- Ultima dată când am folosit un cod pentru CS, a fost aproximativ 2 ani in urmă.
Discord: aycs.
Link De La Profilul De Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199550471507/
Steam ID: 76561199550471507
Varsta ( Minim 14 ANi ): 21
Ore (Minim 20): 12 Ore si 40 de minute pe server, acestea sunt in crestere. Aplic la aceste ore deoarece vad activitate pe server doar de la urmatorii membrii staff: Deny, Hyper, Robica, Mihaitza, Pablo si Mugurel
De Ce Doresti Functia De Membru Staff?: Deoarece mă consider capabil din anumite puncte de vedere pentru a deține această funcție.
Ai Experienta Ca Admin Pe CS?: Da, am o experiență în spate că și membru staff, cât și ca deținător de server.
Cont PRIME?(DA/NU): Da
Steam Level: Dețin nivel 9 pe Steam.
Alte Informatii:
Cunoștințele mele in domeniul cs:
- Player din 2017.
- Știu să fac o verificare amănunțită asupra suspecților.
- Pot face diferențele între un jucător legit, un jucător care are o hartă/zi mai buna și un jucător care folosește cod.
- Aproximativ 5000 ore jucate pe CS:GO, respectiv CS2.
- Comunicarea cu playerii și păstrarea unui limbaj adecvat față de ei.
Dezavantaje personale:
- Prea strict in unele momente.
- La activ, dețin 2 conturi main banate VAC, unul din ele că a fost furat (Accesare link), al 2 le-a deoarece am folosit Software pe competitive.
- Ultima dată când am folosit un cod pentru CS, a fost aproximativ 2 ani in urmă.