Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Sebastian
Id-ul tau: 7728
Varsta ( Minim 15 Ani ): 18 ani
Ore: (Minim 100) La momentul de fata am 1.3 ore dar in trecut am avut in jur de 400-500
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Merit să ocup această funcție de helper dintr-o serie de motive solide și experiență relevantă. În primul rând, am o pasiune profundă pentru a ajuta oamenii și pentru a contribui la binele lor. Am întotdeauna dorința de a face un impact pozitiv și de a aduce o schimbare benefică în viețile celorlalți. În calitate de helper, aș putea să-mi pun această pasiune în acțiune și să ofer suport și orientare celor care au nevoie. De asemenea, am o capacitate puternică de învățare și adaptabilitate. Sunt dispus să investesc timp și energie în învățarea continuă pentru a rămâne la curent cu noile tehnologii sau abordări în domeniul asistenței. Acest lucru este crucial într-un mediu în continuă schimbare, în care soluțiile și nevoile utilizatorilor evoluează constant.În plus, sunt o persoană responsabilă și dedicată. Îmi respect termenele și sunt dispus să muncesc din greu pentru a atinge obiectivele stabilite. Sunt conștient de importanța păstrării confidențialității și a respectării politicilor și regulamentelor relevante. În concluzie, cred că merit să ocup funcția de helper datorită pasiunii mele, experienței relevante, abilităților solide și angajamentului meu de a oferi suport de calitate. Sunt convins că pot aduce o contribuție valoroasă echipei și comunității prin intermediul acestei funcții chiar daca nu am o reputatie tocmai buna.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Consider ca pot ajuta serverul prin experienta mea pe server chiar daca nu a fost una foarte mare.
O mica descriere despre tine: Ma numesc Sebastian , cunoscut de prieteni și în mediul virtual drept Sebyz. La cei 18 ani ai mei, mă consider un individ pasionat și aventuros. Aș dori să îți împărtășesc câteva aspecte ale personalității mele și ale pasiunilor mele care mă definesc și mă fac cine sunt. Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este gaming-ul. De când mă știu, am fost fascinat de lumi virtuale și de posibilitatea de a experimenta aventuri fantastice direct din confortul camerei mele. Jocurile video au devenit o parte integrantă a vieții mele, o modalitate de a mă relaxa și a mă conecta cu alți jucători din întreaga lume. În lumea virtuală, am învățat nu doar să mă distrez, ci și să dezvolt abilități de strategie, lucrez în echipă și să găsesc soluții creative la provocările întâmpinate. Pe lângă gaming, o altă pasiune profundă a mea este 3D modeling-ul și designul grafic. Am investit mult timp și energie în dezvoltarea abilităților mele în acest domeniu. Modelarea 3D mă inspiră să creez obiecte și personaje cu detalii minuțioase, iar designul grafic îmi oferă posibilitatea de a comunica idei și viziuni unice prin intermediul artei digitale. Aceste abilități mă ajută să îmi exprim creativitatea și să aduc la viață proiecte captivante. Cu toate acestea, viața mea nu se desfășoară doar în lumea virtuală sau în fața ecranului de calculator. Sunt, de asemenea, un pasionat de sporturi extreme, în special enduro. Când nu sunt ocupat cu gaming-ul sau cu creația de modele 3D, îmi place să mă aventuriez pe traseul de enduro de la Moreni. Această pasiune mă provoacă fizic și mental și mă ajută să îmi testez limitele. În concluzie, la vârsta de 18 ani, sunt un baiat pasionat de gaming, 3D modeling și enduro. Aceste pasiuni mă definesc și mă inspiră să explorez lumi virtuale, să creez artă digitală și să trăiesc aventuri pline de adrenalină în lumea reală. Sunt nerăbdător să văd ce viitor strălucit mă așteaptă și să continuu să mă dezvolt și să învăț în fiecare zi.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Chat gbt loveste din nou!! totusi, apreciez chinuiala.
Revino cand ai minim 100 de ore. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus