Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Tudor Robert (Nume joc: Robert Faraonu)

Id-ul tau: 7121

Varsta ( Minim 15 Ani ): 15 ani

Ore: (Minim 100): Dupa noul wipe nu am foarte multe ore dar inainte aveam destule pentru a fi in echipa staff.

De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Eu doresc aceasta functie de membru staff deoarece imi place sa ajut playerii noi de pe server si imi place foarte mult sa fac tickete si sa ajut comunitatea Haos Romania, si un al doilea argument pentru ca doresc functia de membru staff este ca sunt capabil si destul de matur pentru a ajuta playerii si de a face foarte multe tickete, si un alt treilea argument pentru ca doresc functia de membru staff este ca am fost staff si pe alte comunitatii mai mari.

Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Eu cred ca pot ajuta serverul cu tickete, bug-uri, playerii noi, sanctiunile jucatorilor care nu stiu sa faca un roleplay corespunzator server-ului.

O mica descriere despre tine: Salut, ma numesc Robert si am varsta de 15 ani. Sunt din orasul Targoviste si imi place foarte mult sa ma joc Fivem si sa ies pe afara cu prietenii sa ne jucam fotbal. Sunt o persoana care se integreaza foarte repede intr-un colectiv nou, si sunt o persoana capabila, destul de matura, calma, deschisa, sincera, sociabila, respectuoasa si foarte curioasa.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus