Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:bebino
Id-ul tau:2160
Discord: 701-bebino gaint- 2160 (prolecla) (numele, tunsu)
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: (Minim 20 deoarece d abia a fost wipe ul)40
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?entru ca as fii in stare sa imi dedic tot weckendul in fata calculatorului sa ajut oameni si imi place sa ma implic
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:cu micsorarea nuarului de tk ca o sa fac o gramada de tickete si sunt de ceva timp pe server de 4 ani si am cunostintele necesare
O mica descriere despre tine:

IC: salut sunt tunsu sau roberto eu cand eram mic am crescut fara parinti adica erau mai mult plecati in afara si eram eu mamaie tataie si fratele meu mai mare cand eram mic fratele meu ma batea mereu... dar ma si apara in fata celor lalti si intr o zi m am gandit sa ma bag la un sport fratele meu facea sport de la 5 ani si m am dus intr un loc aproape de mine si am vorbit cu un antrenor si mi a spus sa vin a 2 zi cu 200 de lei si cand am ajuns acasa i am spus lu mamaie ce si cum si mi dat bani la un momendat numai aveam bani sa platesc cotizatia si a vorbit un om cu antrenorul meu si nu a mai trebuit sa platesc acum dupa 5 ani am ajuns sa merg la sala la steaua bucuresti sa merg la sparing uri la meciuri si acum am si bani, aceasta a fost povestea mea in concluzie nu renunta niciodata la visurile tale daca dumnezeu vrea sa ajungi campion ajungi,
sper sa va placa si sa va inspirati sa faceti sport toti cei care imi vad povestea

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus