Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:greg
Id-ul tau:300
Discord:01teoo
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50)30
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: In primul rand , consider ca aceasta functie mi se potriveste foarte bine , deoarece in spate este si fosta mea experienta de 1 + ca membru staff , mereu fiind un baiat fixist care nu a vrut sa deranjeze si care a efectuat mereu cerintele minime. Cred ca mai merit aceasta functie pentru ca imi doresc sa ajut playerii serverului si sa le impartasesc toate informatiile mele ce tin de regulament/roleplay, ba chiar sa invat si eu la randul meu din greselile altora.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Nu stiu daca voi face ceva unic, dar fata de altii ma voi inplica in intregime, cum am facut-o si in trecut , voi pasa pe plan secundar orice , mutand reputatia de STAFF Haos Romania pe primul loc.
O mica descriere despre tine: Buna ziua! Numele meu este greg, am varsta de 15 ani. Consider ca sunt o persoana corecta, sincera si asumata. De fire sunt un baiat foarte calm, care nu cauta certuri sau tangente cu cineva. Sunt saritor, imi place mereu sa ajut cu tot ce pot si sa ies in evidenta cat pot de mult cu rezultatele mele pozitive in ceea ce fac. Sunt un om realist, care isi da seama de greselile pe care le face, apreciez mereu sinceritatea/adevarul si tot ce mi se ofera.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus