Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:david
Id-ul tau:119
Discord:thedavid2970
Varsta ( Minim 15 Ani ):13 ani
Ore: (Minim 20 deoarece d abia a fost wipe ul) 30
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: doresc functia de membru staff de a ajuta ceilalti membri staff si ii pedepsesc pe ceilalti ce incalca regulamentul serverului
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: de a ajuta ceilalti membri staff si ii pedepsesc pe ceilalti ce incalca regulamentul serverului
O mica descriere despre tine:
Sunt David, am 13 ani și locuiesc în Giurgiu. La vârsta asta, mă simt în plină schimbare, descoperind noi pasiuni și activități. Mă interesează sportul, jocurile video și, câteodată, îmi place să citesc sau să mă implic în proiecte creative. Îmi petrec mult timp cu prietenii mei, dar și cu familia, învățând din fiecare zi cum să devin mai responsabil și mai independent. Giurgiu este orașul meu, iar aici mă simt acasă, înconjurat de peisaje frumoase și oameni prietenoși. Școala este o parte importantă din viața mea și mă străduiesc să învăț cât mai multe lucruri noi dar sunt si perfect capabil ca sa ma descurc in viata.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus