Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Denis
Id-ul tau: 1401
Discord: deniss.dss
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 50) 0 s a dat wipe
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Am experiență pe alte servere de roleplay, ceea ce mă face responsabil pentru cerințele necesare pentru a menține un mediu de joc plăcut și sigur pentru toți jucătorii. Sunt deschis si imi place sa comunic cu alte persoane cat sa si colaborez cu acele persoane si sa putem duce aceasta comunitate"mult mai sus".+ Sunt deschis să învăț mereu și să mă dezvolt în rolul de membru staff. Sunt dispus să ascult feedback-ul jucătorilor și să mă adaptez la schimbările în nevoile și preferințele comunității.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Cu orice este nevoie nush ce sa zic alt ceva priotitatea mea este sa ajut playeri pana la urma in caz de ceva probleme technice si aveti nevoie o sa va pot ajuta ca am ceva experienta dar nu cred ca o sa aveti nevoie de mine
O mica descriere despre tine: Salut ma numesc Denis si am frumoasa vârsta de 16 ani si locuiesc in Spania. Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă îmi place sa ma joc pe calculator, unul dintre jocurile mele preferate fiind fivem ul deoarece imi place sa fac Roleplay. Tot o data imi place sa ies cu prieteni mei pe afara destul de des. După părerea mea comunicarea cu oameni si comportamentul meu foarte respectuos sunt punctele mele forte alături de amuzamentul si perspectivitatea asupra lucrurilor, acestea facandu-ma un bun prieten care sa va înveselească

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie acceptata, contacteaza un HEAD OF STAFF+ pentru a sustine testele T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus