Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tău:
Bogdan

Id-ul tău: 995

Discord:sportivu.

Vârsta (Minim 15 Ani):17

Ore (Minim 50): 0 acum s a dat wipe in trecu 600

De ce dorești funcția de Membru Staff la noi pe server?

Doresc să devin membru staff pentru că îmi place foarte mult comunitatea de pe server și vreau să contribui la menținerea unui mediu prietenos și activ pentru toți jucătorii. Consider că pot aduce un plus echipei prin implicare și dorința de a ajuta alți membri să se bucure de o experiență plăcută pe server.

Cu ce crezi că poți ajuta server-ul o dată ajuns în echipa noastră?
Cred că pot ajuta server-ul prin monitorizarea activității utilizatorilor și intervenind în mod corespunzător atunci când sunt încălcate regulile. De asemenea, sunt disponibil să ofer suport celor care au întrebări și să contribuim la organizarea de evenimente sau activități pentru a face serverul și mai interesant pentru comunitate.

O mică descriere despre tine:
Sunt o persoană responsabilă și calmă, cu o pasiune pentru jocuri online. Îmi place să ajut alți jucători și să contribui la bunul mers al comunității. Am mai avut experiență în moderarea altor servere și sunt foarte dornic să învăț și să îmbunătățesc mereu atmosfera dintr-o echipă. În timpul liber, îmi place să joc jocuri online, să socializez cu prietenii și să fiu activ pe diverse platforme.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie respinsa, fa cateva ore pe server si revino dupa 7 zile cu o aplicatie T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus