Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Murariu Robert
Id-ul tau: 1813
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore: (Minim 100) 30 dupa wipe
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:
Dorinta de a ajuta playeri si de a elimina toxicitatea si trolul pe server m au determinat sa ma alatur echipei staff pentru ca toti jucatori de pe Haos Romania sa aiba o experienta roleplay cat mai calitativă avansata si densa . Plus dorinta de a initia si a imdruma jucatori noi veniti pe server pentru a le oferi o viziune buna despre server.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Pot ajuta la eliminarea toxicitati pe server , respectarea regulior de catre toti jucatori server ului si o experienta cat mai buna pe server pentru toata lumea
O mica descriere despre tine:
Ma numesc Robert am varsta de 16 ani , provin din orasul Suceava si invat la Colegiul de Economie . Sunt o fire sociabila si prietenoasa si stiu sa lucrez in echipa . Am practicat box ul de performanta timp de 3 ani unde am iesit camipon national la categoria de 60 kg juniori . In final ma consider o persoana ambitioasa care are planuri mari in viata pe care le voi urma cu strictete

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus