Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Stefan
Id-ul tau:770
Discord:regelesallfrate
Varsta ( Minim 15 Ani ):Am 14 dar o sa fac 15 anul acesta(5091226 cnp)
Ore: (Minim 50)80.4
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Doresc funtia de membru staff pe acest server deoarece,Sunt foarte respectuos cu orice persoana pe care o intalnesc,ma enervez super greu si imi pot pastra calmul in orice situatie.Pot rezolva orice problema fara a folosi cuvinte obsence,jignitoare si sunt capabil sa fac orice mi se spune sa fac
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Odata ce o sa ajung in echipa staff o sa fiu de folos cu activitatea mea destul de mare,ajutatul playerilor noi pe server,facutul de tickete cat mai multe si bine facute,punctualitate si respect
O mica descriere despre tine:

Salut,numele meu este Stefan,am frumoasa varsta de 14 ani si sunt din Pitesti.Imi place sa ma joc pe calculator diferite jocuri precum Fivem,Counter Strike Global Offensive si Unturned.M-ai imi place sa ies pe afara cu prietenii la fotbal,baschet sau sa stam sa vorbim diferite lucruri interesante​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus