New member
- Subiect Autor
Numele tau:Stefan
Id-ul tau:770
Discord:regelesallfrate
Varsta ( Minim 15 Ani ):Am 14 dar o sa fac 15 anul acesta(5091226 cnp)
Ore: (Minim 50)80.4
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?oresc funtia de membru staff pe acest server deoarece,Sunt foarte respectuos cu orice persoana pe care o intalnesc,ma enervez super greu si imi pot pastra calmul in orice situatie.Pot rezolva orice problema fara a folosi cuvinte obsence,jignitoare si sunt capabil sa fac orice mi se spune sa fac
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Odata ce o sa ajung in echipa staff o sa fiu de folos cu activitatea mea destul de mare,ajutatul playerilor noi pe server,facutul de tickete cat mai multe si bine facute,punctualitate si respect
O mica descriere despre tine:
Id-ul tau:770
Discord:regelesallfrate
Varsta ( Minim 15 Ani ):Am 14 dar o sa fac 15 anul acesta(5091226 cnp)
Ore: (Minim 50)80.4
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?oresc funtia de membru staff pe acest server deoarece,Sunt foarte respectuos cu orice persoana pe care o intalnesc,ma enervez super greu si imi pot pastra calmul in orice situatie.Pot rezolva orice problema fara a folosi cuvinte obsence,jignitoare si sunt capabil sa fac orice mi se spune sa fac
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Odata ce o sa ajung in echipa staff o sa fiu de folos cu activitatea mea destul de mare,ajutatul playerilor noi pe server,facutul de tickete cat mai multe si bine facute,punctualitate si respect
O mica descriere despre tine:
Salut,numele meu este Stefan,am frumoasa varsta de 14 ani si sunt din Pitesti.Imi place sa ma joc pe calculator diferite jocuri precum Fivem,Counter Strike Global Offensive si Unturned.M-ai imi place sa ies pe afara cu prietenii la fotbal,baschet sau sa stam sa vorbim diferite lucruri interesante