Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mugurel
Id-ul tau: 36259
Discord: mugurelpresedinte
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17
Ore: (Minim 50) 415
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Dorest functia de membru staff deoarece vreau sa ajut persoanele din acest oras sa aiba un rp cat mai calitativ si a intelege ca este un server bine pus la punct si nu unul pe care intri si faci ce vrei ca asa ii duce pe ei capul si am observat ca,cand cineva face ticket nimeni nu sta sa asculte ambele variante ci se trece direct la filmare si sanctiune ( ok daca se vede clar greseala in filmare sanctiune nu se mai sta la vorba ) dar cateodata filmarea nu e asa clara trebuie sa se asculte variantele si debea dupa sanctiunea nu sa se faca favorizari in unele cazuri
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Odata ajuns in echipa cred ca pot ajuta serverul prin activitatea mea destul de mare in oras si prin serozitatea mea
O mica descriere despre tine: Ma numesc Rares am 17ani sunt clasa a11a lucrez ca paznic la firma tatalui meu si timpul liber il petrec jucand fivem cam nonstop

Member
Aplcatie acceptata, contacteaza un Head Of Staff+ pentru a sustine testul staff.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus