Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Razvan
Id-ul tau: 31
Discord: 864224645377032203
Varsta ( Minim 15 Ani ):13
Ore: (Minim 50) 1300
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Scopul meu este de a ajuta persoanele cu nelamuriri si totodata doresc sa ajut persoanele sa respecte regulamentul chiar daca voi fi nevoit sa ii sanctionez
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:cu orice este nevoie!
O mica descriere despre tine: Ma numesc razvan am 13 ani locuiesc in judetul neamt si ador sa joc fivem mai ales pe serverul Haos Romania. Sunt o persoana destul de cunoscuta pe haos dar multii ma iau in ras asa ca doresc sa demonstrez ca sunt o persoana serioasa!Chiar daca am 13 ani toata lumea are o sansa in viata!Testele staff nu sunt chiar asa ușoare dar poate cu o excepție mai mică ajung sa fiu membru staff și sa ajut serverul și ceilalți membri staff și playeri noi și dacă este nevoie și cei mai vechi conformând regulamentul serverului!Dimineata sunt activ și seara deoarece am școală după-amiază

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus