Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Alex
Id-ul tau:199
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: (Minim 100) : 30
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:doresc sa ajut comunitatea , mai ales ca deabea a trecut wipul wipe iar eu sunt mai activ si noapte , atunci cand nu e foarte mult staf activ
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Dau dovada de seriozitate , maturitate si carater , nu vorbesc mult si prost , si scopul meu e sa ajut sa sporim o comunitate mult mai frumoasa si sa reusim sa facem pe toata lumea sa respecte regulile impuse si sa avem parte de o experienta frumoasa pe server
O mica descriere despre tine: Ma numesc Alex , am 15 ani , sunt elev la liceu clasa a 9 a , sportiv de performanta in fotbal. Sunt pasionat de sport in general si de jocurile video , Inca de cand eram mic petrec mult timp pe calculator . Ma joc pe haos inca din 2022 si am pe acest server niste amintiri foarte frumoase . in 2022 cand avem 14 ani am fost doctor smurd impreuna cu iedutz si ryot mariuta si aceea a fost cea mai frumoasa perioada a mea pe server . Sunt o persoana serioasa , rad destul de greu , matur , tacut si de nevoie impunator , pot sa controlez o situatie destul de stresanta si complicata de unul singur . Cam atat

Member
Respins... Cand ai 15 si poti dovedii atunci.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus