Member
- Subiect Autor
Numele tau: Vlad Craciun
Id-ul tau: 43267
Discord: vladlasvegasss25319
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16 fac 17
Ore: (Minim 50): Am 15 ore ( mi-am luat ck)(id vechi: 25319)
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc aceasat functie pentru a putea ajuta oamenii si a le rezolva problemele legate de joc.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Doresc sa intru in staff deoarece vreau sa incerc sa reduc failurile si toate roleplay
-urile stricate de trollerii care intra pe acest server pentru a deranja alti playeri
. Va pot fii de folos cu ajutare noilor persoane incepatoare oferindule informatii si sfaturi in legatura cu serverul
/fivem ul
O mica descriere despre tine: Am 16 ani, traiesc in Republica Moldova si practic basket-ul de 6 ani.
Id-ul tau: 43267
Discord: vladlasvegasss25319
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16 fac 17
Ore: (Minim 50): Am 15 ore ( mi-am luat ck)(id vechi: 25319)
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc aceasat functie pentru a putea ajuta oamenii si a le rezolva problemele legate de joc.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Doresc sa intru in staff deoarece vreau sa incerc sa reduc failurile si toate roleplay
-urile stricate de trollerii care intra pe acest server pentru a deranja alti playeri
. Va pot fii de folos cu ajutare noilor persoane incepatoare oferindule informatii si sfaturi in legatura cu serverul
/fivem ul
O mica descriere despre tine: Am 16 ani, traiesc in Republica Moldova si practic basket-ul de 6 ani.
Ultima editare de un moderator: 22 Iul 2024