Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Denis
Id-ul tau: 812
Varsta ( Minim 15 Ani ):15

Discord: dnf_dennis
Ore: (Minim 50):170 (am prins ambele wipe uri si am facut 800+)
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Consider ca sunt capabil sa rezolv orice problema.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Pentru ca sunt de aproape 4 ani aici pe server, stiu cu ce se mananca sa fi staff, am mai fost dar m am lasat ca nu imi mai perimitea timp ul pentru staff...Regulamentul il stiu complect nu se pune problema, am rabdare cu persoanele care au probleme si fac ticket, si incerc sa ii ajut cu ce pot cu fuctia mea, daca nu chem un grad mai mare si tot rezolvam cumva problema persoanei.
O mica descriere despre tine:

Salut, sunt Denis am varsta 15 ani si sunt elev in clasa a-IX la Liceul Mircea Eliade .Practic fotbal de cand sunt mic de la varsta de 6 ani, ajungand sa merg la turnee prin afara si tot asa. Sunt un copil bine educat sunt invatat sa respect oamenii mai mari, sa asculta parere oamenilor mai mari, si cel mai punctat lucru este sa nu comentezi la persoane mai mari ci nici la persoana mai mici. Sunt ascultator si daca gresesc ceva nu incep sa sar in sus ca eu am avut dreptate sau sa ma contrazic, ascult si incerc sa invat din greseli, totii invatam din greseli, si nu trebuie sa sarim in sus la o gresala sau mai multe, trebuie doar sa invatam si sa ascultam.

Raportează

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Discord ID?

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Aplicatie respinsa! Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus