Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Boca Denis
Id-ul tau: 4782
Varsta ( Minim 15 Ani ): 19
Ore: (Minim 100): Am doar 3 ore dar joc Fivem de multi ani.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc să devin membru al staff-ului pentru a aduce suport comunității și pentru a menține un mediu pozitiv și sigur pentru toți jucătorii. Am pasiunea și dedicarea necesare pentru a ajuta la rezolvarea problemelor și pentru a contribui la creșterea experienței pe server.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Cu experiența mea anterioară în gestionarea comunităților online și abilitățile mele de a rezolva probleme în mod eficient, văd oportunitatea de a contribui la menținerea unui mediu pozitiv și la rezolvarea rapidă a situațiilor delicate pe server. Sunt determinat să aduc soluții creative și să ofer suport constant pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor
O mica descriere despre tine: Sunt o persoană dedicată, cu pasiune pentru gaming și experiență în gestionarea comunităților online. Am abilități bune de comunicare și sunt mereu deschis să ajut și să contribui la o atmosferă plăcută pentru toți jucătorii.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus