New member
- Subiect Autor
Numele tau: Patrick
Id-ul tau: 21311
Discord: w4bzy__
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14 (fac 15 in februarie)
Ore: (Minim 50) 260 ore
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Îmi doresc să devin Membru Staff pe serverul vostru deoarece sunt pasionat de comunitățile online și îmi place să contribui la crearea unui mediu pozitiv și bine organizat. De asemenea am observat serverul evolueaza din toate punctele de vedere.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Cu stima,
Patrick
Id-ul tau: 21311
Discord: w4bzy__
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14 (fac 15 in februarie)
Ore: (Minim 50) 260 ore
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Îmi doresc să devin Membru Staff pe serverul vostru deoarece sunt pasionat de comunitățile online și îmi place să contribui la crearea unui mediu pozitiv și bine organizat. De asemenea am observat serverul evolueaza din toate punctele de vedere.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
- Asigurarea respectării regulilor serverului pentru a menține un mediu sigur și prietenos.
- Gestionarea conflictelor și rezolvarea disputelor între utilizatori într-un mod echitabil și prompt.
- Contribuția la optimizarea și dezvoltarea serverului din punct de vedere tehnic.
- Oferirea de suport utilizatorilor pentru orice probleme sau întrebări ar avea, asigurându-mă că primesc răspunsuri rapide și eficiente.
Cu stima,
Patrick