Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: mitifa
Id-ul tau:20591
Discord: mitifa21
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17
Ore(Minim 50): 1300
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:As dori sa devin Membru Staff pe acest server pentru a contribui activ la comunitate si pentru a ajuta la mentinerea unui mediu prietenos si organizat
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: pot oferi suport utilizatorilor raspunzand la intrebarile si preocuparile lor, pot ajuta serverul prin moderare eficienta, asigurand respectarea regulilor ai intervenind rapid în situatii problematice pentru a mentine o atmosfera placuta si respectuoasa
O mica descriere despre tine: Sunt o persoana capabila care isi pastreaza calmul in situatii dificile, imi place sa ajut oamenii si sa contribui la mentinerea unui mediu pozitiv si sigur. Sunt responsabil, rabdator ai am abilitati bune de comunicare, ceea ce ma ajuta sa rezolv conflictele si sa raspund eficient nevoilor membrilor comunitatii. In timpul liber, ma bucur de jocuri video si sa ies afara cu prietenii.Cred in respectul reciproc si colaborare, fiind dedicat sa imbunatatesc constant experienta pe acest server.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Aplicatie respinsa! Revii peste 7 zile cu alta aplicatie.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus