Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: marius Florin
Id-ul tau: 29913
Discord: @marius.10.
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14 (stiu sa fac un rp foarte bun + ca am experienta de admin)
Ore: (Minim 50)- 350-400 nush exact
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: sa ajut serverul
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: eu as putea sa va ajut cu toti prosi care strica toate roleplay-urile pt ca si pe fplayt mai sunt cateva failuri dar eu pot ajuta la acese chesti
O mica descriere despre tine: salut eu sunt marius si imi place sa ma joc foarte mult fivem si fotball eu la cat de prost sunt am intrat in a 9 a fara a termina a 8 a in fine eu sunt foarte activ pe fivem fac minim 7-15 ore pe zii

Active member
Numele tau: marius Florin
Id-ul tau: 29913
Discord: @marius.10.
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14 (stiu sa fac un rp foarte bun + ca am experienta de admin)
Ore: (Minim 50)- 350-400 nush exact
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: sa ajut serverul
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: eu as putea sa va ajut cu toti prosi care strica toate roleplay-urile pt ca si pe fplayt mai sunt cateva failuri dar eu pot ajuta la acese chesti
O mica descriere despre tine: salut eu sunt marius si imi place sa ma joc foarte mult fivem si fotball eu la cat de prost sunt am intrat in a 9 a fara a termina a 8 a in fine eu sunt foarte activ pe fivem fac minim 7-15 ore pe zii
RESPINS, NU AI MAI FOST ACTIV DE PESTE 3 SAPTAMANI PE SERVER
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus