Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:kris
Id-ul tau:14274
Discord:kris1s3
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore: (Minim 50):400+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:imi doresc functia de staff pentru a ajuta playerii de pe sv.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?pot ajuta sv ul in reducerea playerilor care fac troll si vor sa faca o imagine proasta sv ului,iar asta poate aduce beneficii si staff ului in a impartii treaba si a o usura.
O mica descriere despre tine:ma numesc kris am 16 ani(jum) si sunt din Constanta,imi place sa imi petrec timpul liber pe server facand rp si invatand lucruri noi.

Active member
Numele tau:kris
Id-ul tau:14274
Discord:kris1s3
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore: (Minim 50):400+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:imi doresc functia de staff pentru a ajuta playerii de pe sv.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?pot ajuta sv ul in reducerea playerilor care fac troll si vor sa faca o imagine proasta sv ului,iar asta poate aduce beneficii si staff ului in a impartii treaba si a o usura.
O mica descriere despre tine:ma numesc kris am 16 ani(jum) si sunt din Constanta,imi place sa imi petrec timpul liber pe server facand rp si invatand lucruri noi.
Acceptat! Contacteaza un head of staff+ pentru a sustine testele de intrare.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus