Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Blondu
Id-ul tau:2374
Varsta ( Minim 15 Ani ):16 (5080122)
Ore: (Minim 50):407
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:ca sa ajut serverul si sa il scapam de trolleri
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu orice pentru a creea o comunitate fara trolleri si hackeri/ oameni ce nu trb sa fie pe acest sv
O mica descriere despre tine:Salut ma numesc Blondu sunt din Tm am 16 ani imi place sa joc fotbal/fivem vreau sa devin staff pentru a ajuta comunitatea de hacker/trolleri care nu au ce cauta pe acest sv doar daca vor si sunt dispusi sa fac rp calitativ si de mare performanta, sunt o fire calma si cu respect.

Member
Numele tau:Blondu
Id-ul tau:2374
Varsta ( Minim 15 Ani ):16 (5080122)
Ore: (Minim 50):407
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:ca sa ajut serverul si sa il scapam de trolleri
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu orice pentru a creea o comunitate fara trolleri si hackeri/ oameni ce nu trb sa fie pe acest sv
O mica descriere despre tine:Salut ma numesc Blondu sunt din Tm am 16 ani imi place sa joc fotbal/fivem vreau sa devin staff pentru a ajuta comunitatea de hacker/trolleri care nu au ce cauta pe acest sv doar daca vor si sunt dispusi sa fac rp calitativ si de mare performanta, sunt o fire calma si cu respect.
Aplicație acceptată. Contactează un Head of staff + pentru a susține testul!!!

TOPIC / CLOSED

DISCORD.GG/HAOSRO

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus