Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:antonio
Id-ul tau:10952
Varsta ( Minim 15 Ani ):14 dar fac 15 in 2 luni si cred ca merit o sansa
Ore: (Minim 50)225
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:sa ajut oamenii cu intrebarile lor/raporturile lor asupra playerilor care au facut sau nu failuri sau bugurile pe care le au descoperit
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:cu orice pot
O mica descriere despre tine:Bună seara mă cheamă Antonio fac 15 ani pe 3 septembrie sportul meu preferat e fotbalul echipa mea de fotbal preferată este rapid bucuresti si imi place sa ma joc fivem mai ales pe haos romania roleplay

Member
Numele tau:antonio
Id-ul tau:10952
Varsta ( Minim 15 Ani ):14 dar fac 15 in 2 luni si cred ca merit o sansa
Ore: (Minim 50)225
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:sa ajut oamenii cu intrebarile lor/raporturile lor asupra playerilor care au facut sau nu failuri sau bugurile pe care le au descoperit
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:cu orice pot
O mica descriere despre tine:Bună seara mă cheamă Antonio fac 15 ani pe 3 septembrie sportul meu preferat e fotbalul echipa mea de fotbal preferată este rapid bucuresti si imi place sa ma joc fivem mai ales pe haos romania roleplay
acceptat,contacteaza un head of staff + pe discord pentru a sustine testele! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus