Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mihai
Id-ul tau: 25343
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: 422
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: pentru a putea ajuta jucatorii prin solutionarea problemelor si a raspunde la tickete rapid si pentru a explica playerilor cu ceea ce gresesc inainte sa ii sanctionez
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Sunt activ in mare parte a zilei ,dimineata , pranz si seara , consider ca pot ajuta prin solutionarea problemelor avute de catre jucatori si prin faptul ca am activitate mare si raspund repede la intrebari.
O mica descriere despre tine: Ma numesc Mihai , am 15 ani sunt din Brasov imi place sa fac roleplay si sa fac parte din echipa staff deoarece mie imi place sa ajut oameni si sa ii vad ca au inteles ceea ce le-am spus . Ma joc pe servere de roleplay de mai bine de 3 ani am peste 4000 de ore jucate pe platforme de rolplay , imi place sa joc baschet . Sunt o persoana buna , nu ma enervez repede dar nici nu imi place sa vad ca sunt luat de prost. Ce sa zis , cam atat despre mine .

Member
Aplicatie acceptata,contacteaza un Head Of Staff+ pentru a sustine testul staff.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus