Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Teo Cristian
Id-ul tau:11095
Varsta ( Minim 15 Ani ):14
Ore: (Minim 50)132
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:
Consider ca merit aceasta functie intrucat am capatat experienta in tot timpul meu petrecut pe server. Pot sa explic playerilor intr-o maniera calma cu ce au gresit daca este cazul si sunt o persoana corecta in ceea pe priveste eventualele sanctiuni care s-ar putea acorda. Imi place sa indrum jucatorii noi si sa ii fac sa se acomodeze la noi pe comunitate pentru a avea o experienta cat mai placuta.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Pot ajuta cu Rezolvarea ticketelor In-Game cat si cele de pe discord. Ajutarea playerilor prin a raspunde la intrebari legate de server sau alte nelamuriri pe care le-ar putea avea, raportarea bug-urilor, banarea hackerilor. Voi avea un punct de vedere obiectiv in rezolvarea ticketelor si un comportament adecvat cu cei din jur.
O mica descriere despre tine:
Ma numesc Ionut, am 14 ani si locuiesc in Dambovita, Romania. Sunt o persoana sociabila cu simtul umorului cu care poti discuta orice. In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator, sa ascult muzica, sa ies cu tovarasii in oras si sa cunosc persoane noi. Consider ca daca vrei sa primesti respect din partea mea trebuie sa oferi si tu la randul tau.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus