Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Zaharia Andrei
Id-ul tau: Inainte de wipe 20640 si dupa wipe nu stiu inca
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 100): 17 ore
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Vreau sa detin functia de membru staff deoarece vreau sa ajut cat mai mult posibil comunitatea sa scape de oamenii care vor sa afecteze comunitatea la nivel de gameplay
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Va pot ajuta cu seriozitatea mea, cu experienta pe care o am in acest domeniu, stiu foarte bine cum sa gestionez orice situatie legata de incalcarea regulamentului stiu sa rezolv cat mai bine ticketele pentru a evita orice fel de indointa
O mica descriere despre tine: Salut, ma numesc Zaharia Andrei, am varsta de 16 ani, imi place foarte mult sa joc fivem acest fapt poate fii demonstrat de numarul de ore foarte mare care il am pe acest jos, ma joc de aproximativ 4 ani si cel mai important lucru imi place foarte mult sa comunic cu persoane noi.

Member
Lasa te rog o poza cu orele, "ma joc de aproximativ 4 ani". Ne-ar face placere sa avem oameni cu experienta in staff.

New member
Și încă 2000 pe un cont de steam pierdut

Atașamente

• IMG_5199.jpeg
    IMG_5199.jpeg
    89,8 KB · Vizualizări: 21
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus