Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Ayan Cadir
Id-ul tau:20844
Varsta ( Minim 15 Ani ):13 ani stiu ca nu îndeplinesc vârsta necesară pentru a deveni staff pe acesta comunitate și cum scrie în regulamentul serverului nu trebuie făcute favorizări dar dacă se poate să îmi acordați o șansă
Ore: (Minim 50) 80
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Vreau să intru în această comunitate ca membru staff pentru a rezolva problemele jucătorilor atât pe Discord, cât și în joc. Intenționez să reduc fail-RP-urile zilnice și să fiu mereu disponibil pentru cei care au nevoie de ajutor. Sunt matur, responsabil și am multă experiență. Vreau să mă implic cu tot sufletul în această comunitate și să contribui la îmbunătățirea ei.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in
Echipa staff: Doresc să intru în staff pentru a reduce failurile și roleplay-urile stricate de trolleri care deranjează alți jucători. Vreau să ajut noii veniți, oferindu-le informații și sfaturi despre server și FiveM. Cred că pot contribui semnificativ la îmbunătățirea experienței de joc pentru toată lumea.
O mica descriere despre tine: Salut, sunt Ayan, am 13 ani și locuiesc în București. Practic MMA și mă joc pe FiveM de aproximativ 3 ani. M-am implicat în haos după ce un băiat de la antrenamente, Vali, mi-a povestit despre această comunitate minunată. De atunci, am încercat să mă dezvolt cât mai mult pe acest server, atât din punct de vedere financiar, cât și social, încercând să interacționez cu alți jucători.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus