Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Marius
Id-ul tau:34020
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 50) 267
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Imi place super mult acest server, Simt potential din partea Owner-ului si din partea jucatorilor. Un alt motiv din care vreau sa fac parte din staff-ul Haos romania, Este pentru pentru ca vreau s-a ma dezvolt ca persoana sa devin o persoana care cunoaste sa interactioneze cu Oamenii pentru ca presupun ca peste 2 ani o sa fiu Client relationship si am nevoie de experienta pentru a convorbi cu oamenii.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: O sa incerc sa ma dedic maxim acestui server facand tickete si ajutand oamenii cu problemele pe care le au.
O mica descriere despre tine:Ma numesc Marius am frumoasa varsta de 16 ani imi place super mult tot ce inseamna calculatoare Network si development sunt foarte dedicat in cea ce fac pentru ca de mic copil sunt interesat de asta
De obicei Eu muncesc la niste proiecte de ale mele pentru ca in timp ce joc invat si 2 limbaje de programare si lucrez la niste proiecte personale care sper ca in viitor sa imi produca bani.
Locuiesc in Paris fac sala de 3 ori pe saptamana tocmai ce mi-am schimbat domeniul la liceu cam atat am avut de zis depsre mine <3

Member
Vrem să îți mulțumim încă o dată pentru interesul și implicarea ta în a deveni parte din echipa noastră de staff.

După ce vei susține testele, te vom informa mai exact cu privire la statutul cererii tale, fie că este vorba de acceptare sau altă decizie.

Te rugăm să fii răbdător și să te pregătești pentru această etapă importantă. Suntem încântați să vedem ce abilități și contribuții vei aduce echipei noastre.

Mulțumim încă o dată pentru interesul tău și pentru timpul acordat.
Pentrua susține testele, contacteaza un mebru Staff ( Head off Staff +)

Cu respect,
Echipa Haos RO

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus