Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Damian David
Id-ul tau:124
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50) 60
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Eu doresc aceasta functie deoarece sunt un om rabdator si cred ca as putea ajuta foarte multa lume cu calitatile mele.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu orice . Cu comunitatea cu probleme
O mica descriere despre tine:Sunt un baiat care are 15 ani si este la liceu, iar mai departe as vrea sa fac academia de politie pentru a merge pe urmele tatalui meu.Sunt ascultator, nu sunt egoist, fac ce mi se spune,rabdator ,sociabil si acest lucru ma face diferit de ceilalti.

Member
Vrem să îți mulțumim încă o dată pentru interesul și implicarea ta în a deveni parte din echipa noastră de staff.

După ce vei susține testele, te vom informa mai exact cu privire la statutul cererii tale, fie că este vorba de acceptare sau altă decizie.

Te rugăm să fii răbdător și să te pregătești pentru această etapă importantă. Suntem încântați să vedem ce abilități și contribuții vei aduce echipei noastre.

Mulțumim încă o dată pentru interesul tău și pentru timpul acordat.
Pentrua susține testele, contacteaza un mebru Staff ( Head off Staff +)

Cu respect,
Echipa Haos RO

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus