Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Robert
Id-ul tau: 17311
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: (Minim 50): 250
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de membru staff pentru a ajuta comunitatea, si usor usor sa scapam de "copii" care nu fac roleplay pe acest server.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Pot ajuta serverul datorita calitatilor mele: devotat, sincer, respectuos si multe altele. Iar odata ce voi ajunge membru staff o sa imi fac "Raportul" cu usurinta deoarece petrec foarte mult timp pe acest server !
O mica descriere despre tine: Ma numesc Robert am varsta de 15 ani si sunt din barlad. Ma joc fivem de aproape 4 ani si in acest timp am acumulat o experienta foarte mare si in a face rp si in mai multe. Am mai fost membru staff pe diferite servere destul de mari dar am iesit din aceasta functie deoarece serverul era foarte plictisitor. In fiecare zi petrec minim 6-7 ore pe acest server si am spus sa aplic staff pentru a ajuta comunitatea.

Alte informatii: Cat despre banurile pe care le am avut, au fost niste probleme ca s a jucat varul meu pe pc si facea troll dar acum m am apucat eu de sv si nu mai are nimeni acces la PC. Se poate vedea la cat de activ sunt.

Member
Aplicație acceptată contactează un Head Off Staf pentru a susține testul

TOPIC / CLOSED

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus