Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: ghioc george
Id-ul tau:24060
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50):51
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Am parcurs destul de mult timp pe server si am considerant ca am o oarecare vechime si asta ma face sa cred ca sunt capabil de a face parte din staff-ul acestei comunitati. Cunosc foarte bine regulamentul acestui server si prin asta am incercat sa ajut majoritatea playeri-lor pe care ii intalnesc si au diferite nedumeriri/probleme legate de regulament raspunzandu-le detaliat la intrebari.(inainte de wipe aveam o vechime destul de mare)
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:As ajuta foarte mult comunitatea, ajutand la tickete si problemele de pe server, tickete de pe discord + alte probleme care apar. M-as implica foarte mult si as ajuta pe toti jucatorii de pe acest server. As fi foarte activ ca și Helper și nu as dezamagii. Pentru mine, aceasta functie nu ma face mai presus de ceilalti jucatori, doar ca o sa am niste responsabilitati si trebuie sa le indeplinesc si sa mi le respect si sa le fac. Niciodata nu as face favorizari si indiferent de prieteniile de pe server, voi aplica corect deciziile si sanctiunile pe care le merita. Am invatat din greseli si promit ca nu o sa mai gresesc. As putea ajuta mai multe persoane intr-un interval scurt de timp. Imi place mult sa ajut playerii, si sunt pregatit pentru intrebarile pe care le voi avea de la playeri. Ma simt pregatit si cu vointa de munca. Ii pot invata foarte multe pe jucatorii noi, deoarece ei ar trebui sa invete cum se joaca pe acest server, detaliile acestui server si toate neclaritatile pe care le au. As incerca sa mentin lucrurile importante cum ar fi: mentinerea unui chat cat mai organizat, mentinerea unui comportament cat mai bun fata de toti playerii care solicita ajutorul si aproape cel mai important lucru, activitatea pe server! Mi-as dedica timpul petrecut pe server in proportie de 75% activitatii pe partea de STAFF !
O mica descriere despre tine:As ajuta foarte mult comunitatea, ajutand la tickete si problemele de pe server, tickete de pe discord + alte probleme care apar. M-as implica foarte mult si as ajuta pe toti jucatorii de pe acest server. As fi foarte activ ca și Helper și nu as dezamagii. Pentru mine, aceasta functie nu ma face mai presus de ceilalti jucatori, doar ca o sa am niste responsabilitati si trebuie sa le indeplinesc si sa mi le respect si sa le fac. Niciodata nu as face favorizari si indiferent de prieteniile de pe server, voi aplica corect deciziile si sanctiunile pe care le merita. Am invatat din greseli si promit ca nu o sa mai gresesc.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Acceptat! Contactează un head of staff+ pentru a susține testele de intrare.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus