Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Robert Sebastian
Id-ul tau: 17331
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore: (Minim 50): 50
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de Membru staff pentru a ajuta in administrarea serverului si a invata playerii sa nu mai faca greseli.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Eu pot ajuta serverul prin ticketele pe care le voi face, voi ajuta jucatorii cu intrebarile pe care le au. Voi vrea sa ajung cat mai mare in staff pentru a ajuta jucatorii pe forum la ticketele pe care acestia le fac.
O mica descriere despre tine: Salut, ma numesc Robert am varsta de 15 ani sunt in clasa a 9a, In timpul meu liber ma joc pe calculator diferite jocuri cum ar fi Fivem si Counter Strike Global Offensive. Momentan nu lucrez nimic pentru ca am o varsta destul de frageda dar in viitorul apropiat voi vrea sa ajung Politist.
Atat am avut de zis, Multumesc pentru timpul acordat si spor tuturor aplicantilor ! <3

New member
In legatura cu banul pe care l am avut acum ceva timp, a intrat varul meu pe PC si si a facut de cap, dar am luat masuri si nu mai poate sa imi acceseze PC ul. Multumesc anticipat (y)

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Respins. Ai avut ban pentru troll și injurii server.

Topic closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus