Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Raimond
Id-ul tau:28
Varsta ( Minim 15 Ani ):25
Ore: (Minim 50)380
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Doarece timpul meu liber imi permite din nou sa imi reiau activitatea ca membru staff pe server si am fost intodeauna bucuros sa ajut mentinerea bunastarii acestui server
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: In mare parte stiu tot ce tine de acest server aici ma refer la informatiile necesare stiu sa dau informatii corercte pt jucatori stiu gestiona foarte bine tickegtele problematice pt a nu se prelungeasca la 40m o ora un ticket
O mica descriere despre tine:Sunt raimond mare parte de aici ma cunosc am fost intodeauna foarte hype pe sv asta si ca admin din pacate am fost nevoit sa parasesc echipa din motive profesionale dar din fericire a fost pt scurt timp si is nerabdator sa imi reiau activitatea cu colegii mei

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie acceptata, contacteaza un head of staff + pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus