Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Voiculescu Robert
Id-ul tau:Sunt la liceu
Varsta ( Minim 15 Ani ):17
Ore: (Minim 50):100+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Meritul pentru o funcție ca aceasta poate fi atribuit capacităților mele de a oferi suport și ajutor într-un mod eficient și constructiv. Sunt dedicat să împărtășesc cunoștințele mele pentru a ajuta ceilalți să înțeleagă și să facă față provocărilor lor. De asemenea, sunt pasionat de a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele și să se simtă încrezători în abilitățile lor. Astfel, cred că pot aduce o contribuție valoroasă în calitate de helper.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Sunt dedicat să împărtășesc cunoștințele mele pentru a ajuta ceilalți să înțeleagă și să facă față provocărilor lor. De asemenea, sunt pasionat de a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele și să se simtă încrezători în abilitățile lor. Astfel, cred că pot aduce o contribuție valoroasă în calitate de helper. dezvolta putin mai mult.In plus sunt si glumet deobicei ,dar serios cand trebuie .
O mica descriere despre tine:Ma numesc Robert, am varsta de 17 ani. Locuiesc in municipiul Bucuresti, undeva prin sectorul 5. Invat la un liceu destul de bun cu profil teoretic, in clasa a XI-a. Am o gramada de pasiuni, sunt luptator de kickboxing si BJJ, cu competitii in ambele sporturi.Sunt o persoană extrovertită, imi place extrem de mult să socializez cu oamenii și să cunosc persoane noi. În orice context social, mă simt în elementul meu și sunt gata să împărtășesc energie pozitivă cu cei din jur. Zâmbetul meu deschis și atitudinea prietenoasă reflectă această dorință sinceră de a crea conexiuni semnificative.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Aplicație acceptată! Contactează un head of staff sau community support pentru a susține testele.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus