Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Bodo
Id-ul tau:2636
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50):120
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de membru staff deoarece vreau sa ajut playerii de pe acest server cu nelamuririle si pe cei noi care nu s au mai jucat pana acum.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?ot ajuta oamenii daca au nelamuriri, pot sta de dimineata pe server( stiu ca de obicei nu e staff dimineata) si sunt intelegator, respectuos, istet.
O mica descriere despre tine:Salut, ma numesc Radu Bogdan ( porecla mea este Bodo), am 15 ani, traiesc in orasul Sibiu si studiez liceul "Octavian Goga", inainte sa intru la liceu eram elev la "Scoala Gimnaziala Regina Maria".
Imi place sa ies pe afara cu prietenii sau in oras, imi place sa ma joc fivem si sunt pasionat de motoare cross.
Va mai pot spune despre mine ca sunt destul de istet, intelegator si respectuos.<3

Member
Acceptat! Contacteaza un Head of Staff sau un Community Support pentru a sustine testele!
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus