Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: Palemiro
Id-ul tau: 646
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17 ani.
Ore: (Minim 50) 500+ ore.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de membru staff pe aceasta comunitate frumoasa, pentru a ajuta orice playeri nou chiar si vechi pe acest server cu raspuns-uri la intrebari din /report, pentru a sanctiona oamenii care sunt raportati ca au gresit ceva din regulament sau au facut anumite chestii ce nu trebuia facute.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: O data ajuns in echipa de membru staff pe comunitatea Haos Romania pot ajuta orice player imi cere ajutor-ul, pot sanctiona oamenii care fac greseli din regulament si pot raspunde la orice intrebare adresata de playerii noi chiar si cei vechi.
O mica descriere despre tine: Salut! Ma cheama Palemiro am varsta de 17 ani, locuiesc in Anglia de 6 ani jumate, imi place sa ma joc FiveM pe comunitatea aceasta frumoasa in timp-ul meu liber, sunt o persoana capabila cu capu pe umeri si intelegatoare.

Member
Acceptat! Contacteaza un Community Support sau un Head of Staff pentru a sustine testele!
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus