Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gzr

New member
Numele tau: GZR
Id-ul tau: 1374
Discord: 779639966086201365
Varsta ( Minim 15 Ani ): 18
Ore pe server: 258
Ore pe FiveM: 3000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc funcția de Membru Staff deoarece îmi place să ajut comunitatea și să contribui la menținerea unui server cât mai plăcut și bine organizat. Sunt o persoană serioasă, activă și răbdătoare, capabilă să iau decizii corecte și să tratez fiecare situație cu respect și imparțialitate. Îmi doresc să ajut jucătorii atunci când au probleme, să mă implic în comunitate și să demonstrez că merit această responsabilitate.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Cred că pot ajuta server-ul prin activitatea și implicarea mea în comunitate. Pot ajuta jucătorii atunci când întâmpină probleme, pot interveni în situațiile care necesită un membru Staff și pot contribui la menținerea unui mediu cât mai plăcut și corect pentru toți. De asemenea, sunt dispus să învăț, să mă implic în activitățile server-ului și să colaborez cu ceilalți membri ai echipei.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): FiveM pe cateva servere.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Da.

JKE SEFU
Membru staff
Acc pentru teste, ia legatura cu un grad mai mare de HOS pentru a sustine testele. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus