Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: bita
Id-ul tau: 623
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17
Ore: (Minim 100) 380
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc acceasta functie deoarece vreu sa ajut acceasta comunitate (atat incepatori cat si jucatori mai vechi) vreau sa ajut sa scapam de jucatori problematici care au ca scop doar stricarea unui roleplay.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: cum am spus si mai sus vreau sa scapam de jucatori problematici care nu stiu sa intretina un roleplay si au ca scop doar stricarea accestuia pentru ca dupa parerea mea comunitate se formeaza dupa jucatori si cu cat mai multi jucatori problematici pe server comunitate nu poate excela in numarul de jucatori.
O mica descriere despre tine: Salut ma numesc Robert am 17 ani sunt o persoana foarte calma de fel imi place foarte mult sportul de contact cum ar fii boxing ul cand mai am putin timp mai merg si pe la sala imi place foarte mult sa joc fivem sunt o persoana foarte glumeata si imi mai place sa stau seara la caternica cu tovarasii pe discord.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie acceptata. Contacteaza un membru head of staff + pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus