Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Id-ul tau: 1491
Varsta ( Minim 15 Ani ): 13
Ore: (Minim 100): 75.0 in 7 zile.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de staff pe acest server,deoarece ma joc de mult timp,m am lasat o perioada iar acum m am descis sa ma apuc iar,am fost si pe server ul trecut administrator,iar acum ma simt iar in forma sa devin staff.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Eu cred ca pot ajuta server ul dupa ce intru in staff cu ajutarea mai multor jucatori si cu rezolvarea tickete lor mai rapide.
O mica descriere despre tine: Salut, ma numesc Rares am varsta de 13 ani,ma joc fivem de 2-3-4 ani,imi place foarte mult acest server,am fost pe server ur trecut staff,si chiar m am descurcat ok,la 13 ani consider ca sunt destul de matur pentru staff,iar foarte activ. Merit o sansa,chiar daca am 7-8 ore,nu o sa fiti dezamagiti de mine si o sa fiu activ intotdeauna pe server. Am uitat sa mentionez,pot intra si cu 1/3 sau 2/3 din cauza varstei,pentru ca sunt sigur nu o sa mai iau sw si oricum peste 1-2-3 sapt voi fi scoate daca fac tot ce trebuie. O zi frumoasa !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus