Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mustafa
Id-ul tau: 9265
Varsta ( Minim 15 Ani ): 20
Ore: (Minim 100) 70 am avut 2k + inainte dar le fac rapid
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: pentru ca doresc sa ajut lumea si sa ii invat pe cei care nu stiu sa se joace frumos la noi pe comunitate si sa se opreasca orice fel de fail.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: cu timp lejer cu tickete multe cu orice este nevoie si cu putina linista la necesitarea staff ului in masa ca o sa fiu prezent sa ii ajut.
O mica descriere despre tine: am 1.87 imi place sa fiu calm sa ma plimb cu masina mea non stop sa fac multe drifturi si cand am timp liber sa mi l petrec cu prietenii pe five m sau ceva jocuri sa ne simtim bine dar is axat pe five m acuma si vreau sa ajut lumea pe server asta e placerea mea pe jocu asta si imi mai place sa fac caterinca la nevoie si cand este cazu sa fiu si serios fara alte prostii sau presupuneri aiurea si vorba aia daca nu te distrezi putin nu faci nimic.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie acceptata. Contacteaza un head of staff + pentru a sustine testele . T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus