Member
- Subiect Autor
Numele tau:Ivanescu bortan
Id-ul tau:1488
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore: (Minim 100) 0 sa dat wipe.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:
Vreau sa intru in aceasta comunitatea minunata ca un membru staff pentru a rezolva toate problemele playerillor atat pe discord cat si pe joc
. Si vreau sa reducem din fail
-rp urile care se fac zi de zi
. O sa fiu mereu acolo cand cineva o sa aiba nevoie de mine
, va garantez acest lucru
. Cred ca ar trebuii sa fiu acceptat datorita faptului ca sunt foarte matur
, stiu sa imi fac treaba si nu sunt copilaros
. Si am o experienta mare in spate
. Vreau sa fiu iara in aceasta minuntatie de comunitate si sa ma implic din tot sufletul
.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Doresc sa intru in staff deoarece vreau sa incerc sa reduc failurile si toate roleplay
-urile stricate de trollerii care intra pe acest server pentru a deranja alti playeri
. Va pot fii de folos cu ajutare noilor persoane incepatoare oferindule informatii si sfaturi in legatura cu serverul
/fivem ul
O mica descriere despre tine:
Id-ul tau:1488
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore: (Minim 100) 0 sa dat wipe.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:
Vreau sa intru in aceasta comunitatea minunata ca un membru staff pentru a rezolva toate problemele playerillor atat pe discord cat si pe joc
. Si vreau sa reducem din fail
-rp urile care se fac zi de zi
. O sa fiu mereu acolo cand cineva o sa aiba nevoie de mine
, va garantez acest lucru
. Cred ca ar trebuii sa fiu acceptat datorita faptului ca sunt foarte matur
, stiu sa imi fac treaba si nu sunt copilaros
. Si am o experienta mare in spate
. Vreau sa fiu iara in aceasta minuntatie de comunitate si sa ma implic din tot sufletul
.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
Doresc sa intru in staff deoarece vreau sa incerc sa reduc failurile si toate roleplay
-urile stricate de trollerii care intra pe acest server pentru a deranja alti playeri
. Va pot fii de folos cu ajutare noilor persoane incepatoare oferindule informatii si sfaturi in legatura cu serverul
/fivem ul
O mica descriere despre tine:
Salutare ma numesc Ivanescu Bortan si pot spune ca sunt o persoană calmă, un băiat de gasca, dacă ajungi să mă cunoști, vei vedea o persoana matură ,serioasă. Care nu se da batuta ușor, nu-mi plac prietenii falși, mincinoșii, nu vreau să fiu vorbit pe la spatele meu. Atâta timp cât îți arăt respect, cred că ar trebui să-mi arăți respect reciproc, nu îmi rănesc prietenii, dar nici nu vreau să fiu rănit!