Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Ivanescu bortan
Id-ul tau:1488
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore: (Minim 100) 0 sa dat wipe.
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:

Vreau sa intru in aceasta comunitatea minunata ca un membru staff pentru a rezolva toate problemele playerillor atat pe discord cat si pe joc
. Si vreau sa reducem din fail
-rp urile care se fac zi de zi
. O sa fiu mereu acolo cand cineva o sa aiba nevoie de mine
, va garantez acest lucru
. Cred ca ar trebuii sa fiu acceptat datorita faptului ca sunt foarte matur
, stiu sa imi fac treaba si nu sunt copilaros
. Si am o experienta mare in spate
. Vreau sa fiu iara in aceasta minuntatie de comunitate si sa ma implic din tot sufletul
.

Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:

Doresc sa intru in staff deoarece vreau sa incerc sa reduc failurile si toate roleplay
-urile stricate de trollerii care intra pe acest server pentru a deranja alti playeri
. Va pot fii de folos cu ajutare noilor persoane incepatoare oferindule informatii si sfaturi in legatura cu serverul
/fivem ul

O mica descriere despre tine:

Salutare ma numesc Ivanescu Bortan si pot spune ca sunt o persoană calmă, un băiat de gasca, dacă ajungi să mă cunoști, vei vedea o persoana matură ,serioasă. Care nu se da batuta ușor, nu-mi plac prietenii falși, mincinoșii, nu vreau să fiu vorbit pe la spatele meu. Atâta timp cât îți arăt respect, cred că ar trebui să-mi arăți respect reciproc, nu îmi rănesc prietenii, dar nici nu vreau să fiu rănit!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus