Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Andrei
Id-ul tau:420
Varsta ( Mnim 15 Ani ):13 ani jum.Sunt mai mic de varsta dar stiu multe chestii.Am vocea groasa si sunt capabil.Daca decideti ca fac o greseala puteti sa imi dati out.Eu zic ca o sansa merit,deoarece am vazut ca sunteti in cautare de staff capabili.
Ore: (Minim 100):100 si ceva
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?Deoarece imi doresc sa ajut persoanele care nu se descurca sau sa sanctionezi oamenii care aduc probleme sv-ului
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Sunt foarte activ,calm si serios la tickete.Stiu sanctiona corect si fara favorizari.
O mica descriere despre tine:Salut,ma numesc Andrei sunt din Oradea,ma joc pe acest sv de mult si doresc sa ajut oamenii.In timpul liber ma joc si fac kick-box sau ma dau cu bicicleta.Sunt o fire calma si prietenoasa care se intelege cu toata lumea.Sunt vorbaret dar in acelasi timp atent si serios.Si ma pot ocupa foarte mult de tickete deoarece am timp.

Ultima editare:
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie respinsa. nu ai varsta necesara T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus