Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Dany
Id-ul tau: 40480
Discord: Dany28
Varsta ( Minim 15 Ani ): 21
Ore pe server: (Minim 150) 20
Ore pe FiveM: 1000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de staff, deoarece vreau sa ajut la mentinerea unui mediu corect si respectuos pe server. Sunt calm, comunicativ si consider ca pot gestiona situatiile intr un mod corect, fara abuz de functie, contribuind la o experienta placuta pentru toti jucatorii.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Pot ajuta server ul prin moderarea corecta, rezolvarea rapida a situatilor problematice si sprijinirea jucatorilor noi.Sunt o persoana responsabila, activa si deschisa la feedback, care isi doreste sa contribuie la cresterea comunitatii si la mentinearea unui RP de calitate
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am experienta ca admin pe servere de FiveM, unde m am ocupat de moderarea serverului, rezolvarea conflictelor dintre jucatori, gestionarea reclamatiilor si aplicarea regulamentului. Am lucrat in echipa cu ceilalti membri staff si am contribuit la mentinerea unui roleplay corect si organizat
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: DA

Sus